Bøger / faglitteratur / vejledninger

Lyst - din guide til et suverænt sexliv


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Jette Landberg

2008

For alle, unge og ældre, mænd og kvinder, der ønsker et bedre sexliv, både alene og i parforholdet. Man skal være indstillet på at arbejde med øvelserne for at få udbytte af bogen.

Forfatteren er afspændingspædagog, og det er da også kropsøvelser, der er mest fokus på i bogen. Her er fx anvisninger på mange former for bækkenbundsøvelser både for kvinder og mænd, men forfatteren beskriver også koncentrationsøvelser, parmeditation og bekræftelser, orgasmepunkter, fantasier osv. Først og fremmest forsøger hun at punktere myten om, at alle de andre har meget bedre og mere sex. Man kan blive bedre i stand til at arbejde med at få det ved at følge denne bog. Den er tilpas overskuelig, og man kan fint vælge enkelte af øvelserne. Eneste indvending er, at modellerne er gudesmukke og under 30, og det signalerer lidt for meget, at sex er for de unge og smukke, hvilket slet ikke er forfatterens budskab.

Der udkommer mange bøger om lyst og sex, senest en om Ægte erotisk massage af Nicole Bailey. Nicci Talbots bog Orgasme, 2007 fokuserer jo på orgasmen og er henvendt til kvinder, Ian Bendtsen Cunnilingus beskæftiger sig med oralsex og er henvendt til mænd. Brevkasseredaktør Joan Ørting har skrevet et par bøger, sidst Ta' mig : en bog om hverdagens forførelser, 2007, der har noget af det samme som denne, blot mere om selve forførelsen og lidt færre øvelser.

Et godt og overskueligt bud på en række øvelser, både fysiske og psykiske, der kan forhøje den sexuelle nydelse.