Bøger / faglitteratur

Må man godt danse alligevel?


Beskrivelse


Anvisninger på hvordan man kommer gennem sin personlige finanskrise. Krisen tvinger os til at se verden på en ny måde, livskvalitet hænger alligevel nok ikke sammen med friværdi, aktieudbytte, luksusferier og nyt køkken.

Anmeldelser (4)


Bibliotekernes vurdering

d. 11. mar. 2009

af

af

Katja Larsen

d. 11. mar. 2009

Forsiden appellerer til unge kvinder, mens indholdet mere er til dem der søger et nyt livssyn i forbindelse med finanskrisen.

Må man godt danse alligevel? handler om vores livssyn og den måde vi forholder os til finanskrisen. Anna Mejlhede er præst og hun refererer en hel del til Bibelen. Hun opfordrer læseren til at flytte fokus fra det negative til det positive. Anna Mejlhede mener vi bør finde livsværdi andre steder end i friværdi, udlandsrejser og aktier. Med finanskrisen har vi mulighed for at stoppe op og genopdage de gratis fornøjelser. Et enkelt afsnit giver, mere eller mindre realistiske, eksempler på måder læseren kan spare. Anna Mejlhede har blandt andet været medforfatter på Kys dit kaos : livet er alligevel noget rod fra 2006. Sproget i Må man godt danse alligevel? er lettilgængeligt og bogen er inddelt i små overskuelige afsnit.

Anna Mejlhede har været hurtigt ude med en bog om vores livssyn sat op imod finanskrisen. Af andre bøger om finanskrisen er der fx Finanskrisen 2008-2009 af George Soros, som ser mere nøgternt på emnet finanskrise.

Den sprudlende pink forside vil helt sikkert appellere til unge kvinder der skal spare pga. finanskrisen. Indholdet svarer desværre ikke helt til hvad forsiden signalerer. Må man godt danse alligevel? handler om måden vi forholder os til livet og den nuværende finanskrise. Den handler om at fjerne fokus fra det negative og tænke positivt selv når det går ned af bakke.


Politiken

d. 4. apr. 2009

af

af

Lars Hedebo Olsen

d. 4. apr. 2009


Weekendavisen

d. 3. apr. 2009

af

af

Helle Broberg Nielsen

d. 3. apr. 2009


Aktionæren

Årg. 19, nr. 5 (2009) = 2009, maj

af

af

LSS

Årg. 19, nr. 5 (2009) = 2009, maj