Bøger / faglitteratur til børn / kogebøger

Maddag : masser af mad, du selv kan lave


Beskrivelse


Kogebog som hjælper dig i gang med at have en maddag. Med børnevenlige og klassiske opskrifter.

EmneordAnmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. mar. 2017

af

af

Dorthe Grønbæk

d. 29. mar. 2017

Kogebogen som hjælper dig i gang med at have en maddag. Børnevenlige og klassiske opskrifter. Fra 12 år.

Kogebogen indledes med et teoretisk afsnit om fx bakterier, udskæring af grøntsager, sikkerhed, kostråd og tilsmagning. Bogens opskrifterne er opdelt i kapitlerne: aftensmad, dip og dressinger, brød og søde sager, eftermiddagssnacks og weekendbrunchtallerken til familien. Hver opskrift indledes med et foto af den færdige ret og af alle ingredienser, som skal bruges til retten. Der er illustrationer af sværhedsgrad, tilberedningstid og antal portioner. Hver opskrift har trin for trin vejledning med tekst og fotos, samt små fakta-bokse med tip. Indholdsfortegnelse forrest i bogen og bagest et register. Forfatteren er kost- og træningsvejleder, uddannet skolelærer og underviser 6.-7.kl. i madkundskab. Har også udgivet Elsk din tarm.

Utrolig indbydende kogebog som indeholder mange børns yndlingsopskrifter tilsat lidt ekstra grøntsager. Velegnet til undervisning i madkundskab og vil være særdeles anvendelig for alle nybegyndere i et køkken. Vil uden tvivl kunne inspirere mange til at udvikle evnen og finde glæden ved madlavning. Inspirerende fotos, flot layout og kraftig papirkvalitet.

Jubii - jeg har maddagBørn i køkkenet formidler også glæden ved at lave lækker mad til sig selv og sin familie. Børn i køkkenet er en anden børnevenlig kogebog, her er det dog vegetarretter som er udgangspunktetJubii - jeg har maddag formidler også glæden ved at lave lækker mad til sig selv og sin familie. er en anden børnevenlig kogebog, her er det dog vegetarretter som er udgangspunktet.