Bøger / faglitteratur / diætkogebøger

Madglad : lær dit barn at elske rigtig mad


Beskrivelse


Indeholder 80 nemme og sunde opskrifter uden gluten og raffineret sukker til børnefamilier. Med værktøjer til at bekæmpe kræsenhed og dårlig stemning ved middagsbordet.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2016

af

af

Maria Björnsdóttir

d. 29. apr. 2016

Madglad er en bog, der med eksemplets magt, giver børnefamilier inspiration til at leve sundere og få mere mad-nysgerrige børn, der er villige til at spise sundere og mere varieret, end de ellers gør. Med værktøjer til at bekæmpe kræsenhed og dårlig stemning ved middagsbordet.

Udover at være en kogebog for børnefamilier indeholder bogen også en del beskrivelser af hvordan man kan leve sundt, undgå tomme kalorier, sørge for et stabilt blodsukker og skabe antikræsne børn. Stikordsregister, emneregister og kildeanvisninger. Mange fotos af farverig, sund mad.

Egner sig til familier der vil have sund og nærende mad, der laves helt fra bunden. Anderledes opskrifter fx bearnaisesovs med blomkål, skalotteløg og masser af smør, havregrød lavet med kokos, æg, vanilje og kanel eller grøn "is" lavet med broccoli, spinat og mynte. Opskrifter på aftensmad, der kan laves på 30 min tilgodeser også den travle børnefamilie. Mange idéer til sunde, indbydende madpakker. Inspirerende, kreativ og indbydende kogebog.

Udbuddet er stort. Bogen KræsAldrig mere sukkerkold er også til børnefamilier med kræsne børn, men den er knap så nyskabende. Aldrig mere sukkerkold (Samlet udgave) lægger også vægt på stabilt blodsukker og sunde retter til børnUdbuddet er stort. Bogen Kræs er også til børnefamilier med kræsne børn, men den er knap så nyskabende. (Samlet udgave) lægger også vægt på stabilt blodsukker og sunde retter til børn.