Bøger / faglitteratur / opskrifter

Madpakker - uden gluten


Beskrivelse


Glutenfri madpakkebog for glutenallergikere og andre, der gerne vil have inspiration til madpakken.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2021

af

af

Lene Hedengran Rasmussen

d. 3. sep. 2021

Glutenfri madpakkebog for glutenallergikere og andre, der gerne vil have inspiration til madpakken.

Efter et indledende afsnit om forfatterens fem madpakkeprincipper og strukturmetoden (til glutenfrit brød) er bogen inddelt i følgende kapitler: "Sandwichbrød", "Gnaveboller", "Pizzasnegle og andet guf", "Grøntsager i forklædning", "Vafler og pandekager", "Det sprøde indslag" samt "Det søde indslag". Selve opskrifterne har en indledning, en ingrediensliste og en arbejdsvejledning. Derudover er der logoer med antal personer, tidsforbrug, sværhedsgrad m.m. - og indimellem tips. Mange opskrifter er madpakkeretter, de fleste vil genkende - her blot i glutenfri udgave. Der er også opskrifter på sødt som fx mælkesnitter og figenstænger. Forfatteren har en uddannelse i ernæring og sundhed. Bagest er en side med henvisninger til at følge forfatteren - bl.a. på Facebook og Instagram.

Indbydende og inspirerende madpakkebog med fine billeder, der giver en lyst til at gå i gang med at bage - og lave madpakker. Vil tiltale både glutenallergikere og alle, der gerne vil lave gode og sunde hjemmelavede madpakker - både til børn og voksne.

Forfatteren har tidligere udgivet to glutenfrie kogebøger; Knæk koden til glutenfrit brødGlutenfrie årstiderGlutenfri og mælkefri hverdagsfavoritter og Glutenfrie årstider. Stilen er den samme i den nye kogebog. Derudover findes bl.a.: Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritterForfatteren har tidligere udgivet to glutenfrie kogebøger; Knæk koden til glutenfrit brød og . Stilen er den samme i den nye kogebog. Derudover findes bl.a.: Glutenfri og mælkefri hverdagsfavoritterForfatteren har tidligere udgivet to glutenfrie kogebøger; Knæk koden til glutenfrit brød og Glutenfrie årstider. Stilen er den samme i den nye kogebog. Derudover findes bl.a.: .