Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mæt & slank med LCHF : low carb, high fat


Beskrivelse


Præsentation af opfølgeren til "LCHF - spis dig mæt & glad". Indledes med teoriafsnit med forslag til, hvordan man får det optimale ud af LCHF-kosten ved at kombinere den med træning og en indføring i, hvilke faktorer, der påvirker et varigt vægttab samt introduktion af begrebet striks LCHF. Med 125 opskrifter.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. jan. 2014

af

af

Christine Christensen

d. 24. jan. 2014

Til alle, der ønsker ny inspiration til det efterhånden velkendte slankesystem. Kan også bruges af andre, der efterspørger lækre opskrifter med lavt kalorieindtag.

Jane Faerber er uddannet cand.mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og paleo og blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog; Madbanditten.dk. Sidste år udgav hun Spis dig mæt & glad : LCHF, som denne bog er en forlængelse af. LCHF = Low Carb High Fat er en kostmodel, som hurtigt har vundet fodfæste i Danmark. Principperne er enkle, maden er nem at tilberede og konceptet; spis dig mæt og tab dig er tillokkende. Denne bog indledes med et udførligt teoriafsnit med forslag til, hvordan man får det optimale ud af LCHF-kosten ved at kombinere den med træning og en indføring i, hvilke faktorer, der påvirker et varigt vægttab. Anden del indeholder 125 temaopdelte opskrifter på både hverdags- og festmad. Alle opskrifter er lette at gå til og illustreret med appetitlige fotografier i et lækkert layout.

Udover forfatterens egen titel, er der udkommet et vælg af LCHF-kogebøger det sidste år, fx Anna Halléns Tab dig med LCHF og Lars Erik Litsfeldts Kom i gang med LCHF på 14 dage. Denne bog minder også om Naturlig & nærende - LCHF af Klara Desser, der dog er mere skematisk opdelt med faste kost-ugeplaner.

En meget indbydende og gennemarbejdet kogebog, der vil blive lige så efterspurgt som forfatterens første.