Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Magi på pindene 2 : flere opskrifter fra Hogwarts og omegn : en officiel Harry Potter-strikkebog


Beskrivelse


Strikkebog med magiske opskrifter til alle Potter-fans. Her har du opskrifter på fx quidditchsweater, røversokker og horcrux-halsrør.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. juni 2022

af

af

Camilla Sejerøe

d. 3. juni 2022

Strikkebog med magiske opskrifter til alle Potter-fans. Her har du opskrifter på fx quidditchsweater, røversokker og horcrux-halsrør.

Så er der nyt til alle Potterheads! Endnu en strikkebog fra det magiske univers er landet. Her er opskrifter på tøj fra filmene (fx Rons øreklaphue og Newt Scavanders halstørklæde), men også mere subtile ting som uglepostvanter og juletræstæppe. Opskrifterne er vurderet med skarpe lyn, fra 1-5. Der er mange farvefotos og desuden mange farvelagte diagrammer. Opskrifterne ledsages ofte af en lille fortælling fra tilblivelsen af filmene, eller om det, opskriften tager udgangspunkt i (fx Hogwarts). Da det anvendte garn er vanskeligt at skaffe i Danmark, er det nøje beskrevet, så man kan finde en erstatning. Bagerst afsnit med teknikker og forklaringer.

Fin og meget specifik strikkebog. Man skal virkelig være fan for at være med her. Opskrifterne byder både på teknikker, der vil udfordre de fleste og på helt enkle ting.

Magi på pindeneMagi på pindene rummede ligeledes opskrifter fra det magiske univers. Bøgerne adskiller sig fra hinanden ved de forskellige opskrifter, konceptet er helt det samme rummede ligeledes opskrifter fra det magiske univers. Bøgerne adskiller sig fra hinanden ved de forskellige opskrifter, konceptet er helt det samme .