Bøger / faglitteratur / vejledninger

Makeup by Christiane : how to look like a star


Beskrivelse


Råd om grundlæggende makeup og den makeup, man bruger til galla eller den røde løber. Med udgangspunkt i inspiration fra forskellige kendte kvinder.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2015

af

af

Dorte Tissot Hansen

d. 4. nov. 2015

Denne bog, der i detaljer guider læseren igennem Hollywood-stjernernes look, er skrevet til alle de kvinder, der elsker makeup og er på udkig efter ny inspiration.

Christiane Schaumburg-Müller indvier i denne bog sin læser i, hvordan hun selv finder inspiration til nye looks. Første del gennemgår ansigt og stil, hverdagsmakeup og gode råd om grundlæggende makeup. Hovedafsnittet omhandler den makeup, man bruger til galla eller den røde løber og tager udgangspunkt i inspiration fra forskellige kendte kvinder; primært sangerinder og skuespillerinder. Inklusiv fotos af Christiane og den kendte kvinde bruges 4-6 sider pr. look på at gennemgå, hvad der skal bruges til den konkrete makeup, samt en udførlig trin for trin guide med tekst og fotos. Bogen afsluttes med tips og gode idéer til selfies, fotos, rejser og makeup.

Indbydende og velformidlet meget brugbar bog om gallamakeup, der gennem trin for trin vejledninger giver inspiration til at kopiere Hollywood-stjernernes look.

Bogen minder i stil og opbygning om Christianes beautybogKrøllejern & pudderkvast, men koncentrerer sig i modsætning til denne fuldt ud om makeuppen. Af andre lignende bøger om makeup kan nævnes Krøllejern & pudderkvast, der dog også medtager en del om frisurer og koncentrerer sig mere om den grundlæggende makeupBogen minder i stil og opbygning om Christianes beautybog, men koncentrerer sig i modsætning til denne fuldt ud om makeuppen. Af andre lignende bøger om makeup kan nævnes , der dog også medtager en del om frisurer og koncentrerer sig mere om den grundlæggende makeup.