Bøger / faglitteratur

Mal dig glad : akryl på lærred


Beskrivelse


Praktisk vejledning i akrylmaling på lærred med beskrivelse af malematerialer og -redskaber. Derudover inspiration med emner til den intuitive maleproces, hvor udøveren får bevidsthed med ind i maleprocessen ved at lytte til sin intuition.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 3. sep. 2008

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 3. sep. 2008

Dette er ikke primært en bog om maleteknik men derimod en selvudviklingsbog, der tager afsæt i maleprocessen som et redskab til at komme i bedre kontakt med sin intuition, og dermed nå en mere bevist holdning til tilværelsen i det hele taget. Ideerne og teorierne i bogen er ret teoretiske, og bogen er da også kun udstyret med en helt rudimentær litteraturliste, der udelukkende kan tjene som inspiration. Målgruppen er gruppen af søgende, som betragter udvikling som noget, der kommer indefra.

Ud over at skrive bøger og male har Susanne Møberg en baggrund som foredragsholder, coach og underviser. Hun skriver i et rask og ligefremt sprog i meget korte kapitler, hvilket giver læsningen et staccatoagtigt præg Udgangspunktet er hende selv og hendes egne oplevelser. Bogen er relativt sparsomt illustreret. Under tyve gengivelser af værker fra hendes egen eller hendes elevers hånd bliver det til.

Susanne Møberg har skrevet en hel række selvudviklingsbøger med udgangspunkt i bl.a. intuition og coaching. Denne bog fortsætter og præciserer noget af det, hun skrev i Mal med intuition men kan læses uafhængigt af denne.

Susanne Møberg viser, ud fra sine egne erfaringer, hvordan man gennem intuitiv maleteknik, kan nå til en bedre føling med sin intuition og derigennem udvikle sig til et gladere, friere menneske.