Bøger / faglitteratur til børn

Manchester City


Beskrivelse


Om den engelske fodboldklub Manchester City.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. mar. 2020

af

af

Stine Bille

d. 10. mar. 2020

Vidste du at Christian Eriksen startede med at spille fodbold som 3-årig, at fodboldklubben Manchester City har en af verdens bedste trænere og at en rumraket består af flere del som man kalder for trin. For 6-8-årige.

Her er tre nye titler i serien "Første fakta" som er letlæselige fagbøger, der behandler emner som sport, teknik, dyr og historie for begynderlæsere. Hvert opslag i bogen har en kort tekst på den ene side og et stort billede på den anden. I bogen "Christian Eriksen" kan man læse om en af Danmarks bedste fodboldspillere, som privat er en stille og rolig ung mand. I "Manchester City" kan man læse om klubbens historie, om hvordan den er gået fra af være en klub uden store sejre, til at vinde det engelske mesterskab fire gange. I bogen "Rumraket" kan man læse om, hvordan en raket virker, og hvad man bruger rumraketter til. De bruges fx til at sende satellitter ud i rummet. Bøgerne har lix 10-11.

Det er tre gode og letlæste fagbøger for begynderlæsere. Bøgerne er overskueligt opbygget uden for mange tekstbokse. Teksten er skrevet i korte letlæselige sætninger. Billederne understøtter teksten, og er med til at underbygge de faglige faktaoplysninger.

Der findes flere gode bøger i samme serie, fx ZlatanRumstation og RumstationDer findes flere gode bøger i samme serie, fx Zlatan og .