Bøger / faglitteratur / håndbøger

Marions håndbog i mediumskab


Beskrivelse


Består af opslag om spiritisme, medier og den åndelige verden, såsom aura, eksorcisme, reinkarnation m.m. samt uddybelse af forfatterens personlige historier fra sit liv som medium. Derudover angives andre kendte medier i Norden samt 14 spørgsmål og svar omkring spiritisme.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2009

af

af

Mette Fersum

d. 17. sep. 2009

Bogen henvender sig til den, der interesserer sig for spiritualitet og spiritisme, og som måske er nybegynder og ønsker mere viden om emnet.

Marions håndbog i mediumskab er skrevet af det kendte medium Marion Dampier-Jeans. Den er skrevet ud fra hendes personlige ståsted som spiritist. Denne bog er en håndbog, en opslagsbog om spiritisme, medier og den åndelige verden. Marion Dampier-Jeans beskriver her alle de ord, som relaterer sig til den åndelige verden. Hun forklarer ord som aura, astrallegeme, energicentre, eksorcisme, reinkarnation, spøgelser, forudanelser, genfærd osv. En del af ordene uddyber hun med personlige historier fra sit liv som medium. Ligeledes angiver hun til sidst i bogen andre kendte medier i Norden, samt 14 spørgmål og svar på nogle af de mange spørgsmål, hun ofte har fået stillet omkring spiritisme. Marion Dampier-Jeans skriver godt, har et meget enkelt sprog, ofte bramfrit, og det gør det nemt at forstå de forskellige opslag. At hun krydrer det med sine egne personlige historier og ikke kun beskrivelser af ord, gør bogen mere interessant at læse.

Hendes forrige bog Stemmer fra en anden verden, 2003 indeholder primært personlige historier og beretninger om hendes liv med ånderne, hvor det primære i denne bog, er muligheden for at slå op og blive klogere på forskellige begreber.

Det er en udemærket bog at læse, hvis man er nysgerrig på hvad spiritisme er. Læs eventuelt mere på www.mariondampier-jeans.com.