Bøger / faglitteratur

Markedsføring næsten uden budget


Beskrivelse


Gode råd om målrettet kommunikation i markedsføringen.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

2008

af

af

Jytte Bræmer

2008

Organisationer og små virksomheder med et lille markedsføringsbudget.

"Nød lærer nøgen kvinde at spinde" kan man sige er udgangspunktet for bogen. Den forsøger at angive andre måder til markedsføring end de traditionelle med markedsføringsstrategier og kostbare kampagner. Manglen på et stort markedsføringsbudget kan være med til at tænke anderledes og kreativt. Markedsføring er her tænkt som kommunikation, så bogens hovedbudskab er at bevidstgøre om den rette vej til medierne. Det drejer sig om som virksomhed at tænke som journalisten, at være bevidst om, hvad der fænger, hvad der er en god historie, hvad der vil have nyhedsværdi. Der er et afsnit om at skrive levende, at opbygge de rette netværk, at optræde korrekt på tv samt knytte kontakter til kunder via konferencer og seminarer. Kort sagt veje til god markedsføring af virksomheden og dens produkter ad andre kanaler end de traditionelle med annoncer, direct mail mv.

Hylderne bugner med litteratur med teorier og strategier om markedsføring. Denne er anderledes, da den anfører nye veje og i højere grad handler om god kommunikation og kunsten at sælge sit budskab på det rette tidspunkt til den rette målgruppe.

Lille meget anvendelig brugsbog for alle, der har brug for konkrete handlingsanvisninger i at sælge et produkt, og som ikke har brug for store og komplicerede teorier om markedsføring.


Jyllands-posten

d. 26. mar. 2008

af

af

Karsten Jeppesen

d. 26. mar. 2008