Bøger / faglitteratur / biografier

Mary - prinsesse af hjertet


Beskrivelse


Om Kronprinsesse Marys (f. 1972) oprettelse af, og virke i, Mary Fonden, og hendes arbejde som protektor for bl.a. Dansk Flygtningehjælp og Hjerteforeningen, og hendes kamp for kvinders rettigheder.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. nov. 2016

af

af

Louise Hede

d. 2. nov. 2016

2017 markerer 10 års jubilæet for Kronprinsesse Marys oprettelse af Mary Fonden, som har været med til at kickstarte Kronprinsessens arbejde med mærkesager der står hendes hjerte nær. Helle Bygum tegner et portræt af den kommende dronning. For læsere med interesse i de kongelige.

Om Kronprinsessens oprettelse af, og virke i, Mary Fonden, og hendes arbejde som protektor for bl.a. Dansk Flygtningehjælp og Hjerteforeningen, og hendes kamp for kvinders rettigheder. Bogen har stort format, med mange fotos i farver. Bagerst findes en liste over Kronprinsessens protektioner og hendes uddannelses- og arbejdsmæssige baggrund.

Flot bog i god kvalitet, både hvad angår fotografierne og papirkvaliteten. Bygum har interviewet personer der har arbejdet med Kronprinsesse Mary. Alle citater i bogen fra Kronprinsesse Mary er derfor udtalelser fra hjemmesider og tidligere interviews. Bogen har kun fokus på Kronprinsessens faglige arbejde, og indeholder derfor ikke noget om hendes private liv.

En anden bog der omhandler Kronprinsesse Marys arbejde med sin fond og som protektor er 10 år med MaryMary, der også fortæller om hendes private liv med Kronprinsen. I Mary fortæller hun bl.a. selv om sit liv, studier og karriereEn anden bog der omhandler Kronprinsesse s arbejde med sin fond og som protektor er 10 år med , der også fortæller om hendes private liv med Kronprinsen. I fortæller hun bl.a. selv om sit liv, studier og karriere.


Kristeligt dagblad

d. 17. dec. 2016

af

af

Sara Maarup

d. 17. dec. 2016