Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Maskespil


Beskrivelse


Det er halloween, og tvillingerne Justin og Daniel bliver endnu engang nødt til at bytte identitet for at holde på hemmeligheden om, at Daniel er en varulv. Det hele ender med at blive meget indviklet, for det er ikke nemt, når de ikke engang kan fortælle sandheden til deres kærester.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. juli 2014

af

af

Lone Rahbek Christensen

d. 29. juli 2014

Bogen Maskespil er 3. del i serien Min bror, varulven, som kan læses af drenge og piger på 10-13 år. Serien henvender sig til læsere, som kan lide bøger om hverdagsliv med bl.a. skole, intriger, venskab og den første kærlighed, blandet med overnaturlige elementer - i dette tilfælde varulve.

Daniel og Justin er tvillinger, og Daniel er halvt varulv, hvilket giver ham en del problemer, fordi det skal holdes hemmeligt for alle andre end varulvene i byen. Justin ville til gengæld gerne have været varulv, for han spiller på skolens fodboldhold, hvor de fleste andre spillere er varulve, som derfor er fysisk stærkere end ham. Justin er i dette bind officielt blevet kæreste med Riley, mens Daniel er usikker på, om han og Debbi er et par - eller om de bare er gode venner. Det er halloween, og Justin og Daniel bliver endnu engang nødt til at bytte identitet for at holde på hemmeligheden om, at Daniel er en varulv. Selvom serien foregår i et udpræget amerikansk highschool-miljø, kan bøgerne sagtens læses af danske børn. Sproget er letforståeligt, nutidigt og fuld af dialog.

Forfatter Sienna Meyer har også skrevet serien Min søster, vampyren. Serierne foregår begge i et amerikansk highschool-miljø og har overnaturlige elementer, men Min bror, varulven henvender sig til både drenge og piger, fordi der er både drenge og piger i hovedrollerne.

Tredje del i Sienna Mercers nye humoristiske varulve-serie, og bogen vil blive populær blandt seriens mange fans.