Bøger / faglitteratur / rejseførere

Med familien i Barcelona : attraktioner, afslapning, aktiviteter, spisesteder, shopping


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 24. mar. 2015

af

af

Steffen Gordon Nielsen

d. 24. mar. 2015

Hvad enten man efterspørger spændende attraktioner eller restauranter for børn, kan man i Politikens nye rejseserie finde anbefalinger til hele børnefamilien. Bogen er henvendt til voksne, og kan bruges til planlægning hjemme i sofaen eller som guide hos selve destinationen.

Via 10 geografiske udsnit præsenteres en række oplysninger og anbefalinger for børnefamilien såsom beskrivelser af gode spisesteder (generelle priser er angivet), shopping, seværdigheder, afslapning, og aktiviteter. Under hver oplysning er der tilføjet et lille spørgsmål samt et svar, således at bogen også kan bruges som en slags quiz. Hver lokalitet/aktivitet referer til et folde-ud-kort, således at det er nemt at finde. Bogen er trykt på tykt papir (forside i karton), og bagerst er limet et lille opgavehæfte om byen for børn.

Umiddelbart kan bogen synes uoverskuelig med de mange informationer og det lidt forvirrende layout, men faktisk gemmer der sig mange inspirerende anbefalinger og tips. Bogen er skrevet til voksne, og vil næppe appellere til de yngste medlemmer af familien.

Bogen minder i layout og indhold en hel del om Politikens rejseserie "Kort og godt om", dog er fokus nu på anbefalinger til hele familien. Af rejsebøger der kan læses af både børn og voksne kan anbefales London - alt det du gerne vil videLondon og London (begge er del af serie om andre byer)Bogen minder i layout og indhold en hel del om Politikens rejseserie "Kort og godt om", dog er fokus nu på anbefalinger til hele familien. Af rejsebøger der kan læses af både børn og voksne kan anbefales - alt det du gerne vil vide og (begge er del af serie om andre byer).