Bøger / faglitteratur / strikkeopskrifter

Med kærlighed til strik


Beskrivelse


Strikkeopskrifter på lange cardigans, hættetrøjer og løse sweatre, opdelt i 4 afsnit med hver sit tema: Lofoten, chunky, myk og suri.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2019

af

af

Camilla Sejerøe

d. 29. apr. 2019

Strikkebog med store, nemme trøjer i blød uld. Til begynderen eller til dig, der elsker store, vamsede trøjer.

Den norske strikker og designer Dorthe Skappel kommer her med sin 2 bog på dansk, også denne gang med nem strik på store pinde. Bogen er opdelt i 4 afsnit med hver sit tema. Der er både ensfarvet strik og mønsterstrik, og der strikkes primært i forfatterens egne garner. Bogen er illustreret med farvefotos, og der er gjort meget ud af modeller og miljøer. Ved hver opskrift er sværhedsgraden markeret.

En gennemarbejdet og fin strikkebog med mange opskrifter til begynderen, eller til en hurtig trøje. Hvis man ikke er til strik, kan man godt bladre og ønske sig trøjer fra denne smukke bog alligevel.

Forfatteren har tidligere udgivet Nem strik på store pindeUrban strik med samme tema. Camilla Dingsøyers Urban strik er også norsk og har samme tema. Den er fra 2017Forfatteren har tidligere udgivet Nem strik på store pinde med samme tema. Camilla Dingsøyers er også norsk og har samme tema. Den er fra 2017.Informationer og udgaver