Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Med på job - vild med dyr


Beskrivelse


Rakesh er med sin mor på arbejde. Hun er dyrlæge. Rakesh får lov til at hjælpe hende med at fodre og lufte den lille hvalp. Han hjælper også med at rense tænder på en stor hund.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. maj 2019

af

af

Karsten Boll

d. 2. maj 2019

De to første bøger i serien "Med på job". I den ene skal Katrine med sin mor i hendes butik. Hun sælger nye cykler og reparerer gamle, og Katrine får lov til at hjælpe hende. I den anden skal Rakesh med på sin mors klinik. Hun er dyrlæge. Rakesh hjælper med at fodre en lille hvalp og rense tænder på en stor hund. For 6-7 år.

Da Katrine skal hjælpe sin mor i cykelforretningen, skal hun passe butikken, mens hendes mor henter pizza til middagsmad. Det er hun ikke tryg ved; men hun klarer det fint, da der kommer en kunde. Rakesh er helt sikker på, at han skal være dyrlæge, efter han har hjulpet sin mor på klinikken. Teksten er let at læse med lix 06 i "I mors butik" og lix 07 i "Vild med dyr". Begge bøger har lettal 18. Forfatteren er velkendt fra bl.a. På natløbFy, Bella!Lasse-LeifByg en far og Fy, Bella!. Tegner Annette Carlsen har også lavet tegninger til bl.a. Lasse-Leif og Byg en farDa Katrine skal hjælpe sin mor i cykelforretningen, skal hun passe butikken, mens hendes mor henter pizza til middagsmad. Det er hun ikke tryg ved; men hun klarer det fint, da der kommer en kunde. Rakesh er helt sikker på, at han skal være dyrlæge, efter han har hjulpet sin mor på klinikken. Teksten er let at læse med lix 06 i "I mors butik" og lix 07 i "Vild med dyr". Begge bøger har lettal 18. Forfatteren er velkendt fra bl.a. På natløb og . Tegner Annette Carlsen har også lavet tegninger til bl.a. Lasse-Leif og Byg en farDa Katrine skal hjælpe sin mor i cykelforretningen, skal hun passe butikken, mens hendes mor henter pizza til middagsmad. Det er hun ikke tryg ved; men hun klarer det fint, da der kommer en kunde. Rakesh er helt sikker på, at han skal være dyrlæge, efter han har hjulpet sin mor på klinikken. Teksten er let at læse med lix 06 i "I mors butik" og lix 07 i "Vild med dyr". Begge bøger har lettal 18. Forfatteren er velkendt fra bl.a. På natløb og Fy, Bella!. Tegner Annette Carlsen har også lavet tegninger til bl.a. og Byg en farDa Katrine skal hjælpe sin mor i cykelforretningen, skal hun passe butikken, mens hendes mor henter pizza til middagsmad. Det er hun ikke tryg ved; men hun klarer det fint, da der kommer en kunde. Rakesh er helt sikker på, at han skal være dyrlæge, efter han har hjulpet sin mor på klinikken. Teksten er let at læse med lix 06 i "I mors butik" og lix 07 i "Vild med dyr". Begge bøger har lettal 18. Forfatteren er velkendt fra bl.a. På natløb og Fy, Bella!. Tegner Annette Carlsen har også lavet tegninger til bl.a. Lasse-Leif og .

To gode historier til dem, der lige har lært at læse. Tegninger og tekst passer fint sammen.

Dyrlægen - Lukas og LeoDyrlægen - Lukas og KonradFanget i en elevator og Dyrlægen - Lukas og Konrad samt Fanget i en elevator er andre bøger om børn, der er med deres forældre på arbejdeDyrlægen - Lukas og Leo og samt Fanget i en elevator er andre bøger om børn, der er med deres forældre på arbejdeDyrlægen - Lukas og Leo og Dyrlægen - Lukas og Konrad samt er andre bøger om børn, der er med deres forældre på arbejde.