Bøger / faglitteratur

Mellem døden og livet : rejser i den åndelige verden


Beskrivelse


Skildringer af dødens stadier fra den fysiske krops død frem til fødslen i en ny krop. Forskellige teorier bag emner som reinkarnation, karma og affinitet præsenteres.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 2. okt. 2009

af

af

Jytte Kjær Schou

d. 2. okt. 2009

Bogen henvender sig til mennesker, der i forvejen er sporet ind på reinkarnationstanken.

Forfatterne arbejder inden for clairvoyance, healing og meditation. I et lidt småsnakkende sprog med hyppig brug af billeder indvier de læseren i deres tanker og erfaringer mht. døden og den åndelige verden. I en blanding af teoretiske spekulationer og noget langtrukne cases til belysning af teorierne kommer de omkring aspekter som dødsprocessens stadier, livet hinsides, som det former sig for den enkelte før dvaletilstanden, der afløses af genfødslen. "Rejsebeskrivelserne" omhandler ældre mennesker, børn, en spontan abort og en misbruger. Endelig giver forfatterne gode råd til de efterladte om, hvordan man bedst håndterer kontakten med afdøde.

Med forfatternes egne ord er der tale om en "genfødsel" af 1. udgaven Livet i døden, 2003. Der er kommet et par nye cases til, men 1. udgaven er stadig brugbar.

En bog om reinkarnation, der i en lidt småsnakkende form blander teoretiske spekulationer med cases. Selv om den hører til i den lette ende, virker den temmelig indforstået og vil næppe appellere til de uindviede.