Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mellem himmel & jord


Beskrivelse


Spøgelset Karlo mangler nogen at skræmme. Han får muligheden, da Hannes klasse skal optræde i det gamle teater i skoven. Drengen Leo skal optræde som spøgelse, men det lykkes ikke rigtig for ham.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. jan. 2019

af

af

Karsten Boll

d. 17. jan. 2019

Langt ude i skoven ligger et gammelt teater, hvor spøgelset Karlo bor. En dag låner Hanne og hendes klasse stedet til årets skolekomedie. Endelig er der nogen, som Karlo kan skræmme. For 8-9-årige.

Spøgelset Karlo mangler nogen at skræmme. Han får muligheden, da Hannes klasse skal optræde i det gamle teater i skoven. Drengen Leo skal optræde som spøgelse, men det lykkes ikke rigtig for ham. Han er til gengæld den eneste, der kan se Karlo. Karlo fortæller sin historie og giver Leo nogle fif. Da klassen skal optræde, sker der noget uventet. Sproget har lix 16. Tegningerne er af Lars Kramhøft, der også har skrevet og tegnet Rakkerpak - Alfheims største helteJarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver vennerDe dødes øHalloween spøgelset og lavet tegninger til Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner. Forfatteren har bl.a. skrevet De dødes ø og Halloween spøgelsetSpøgelset Karlo mangler nogen at skræmme. Han får muligheden, da Hannes klasse skal optræde i det gamle teater i skoven. Drengen Leo skal optræde som spøgelse, men det lykkes ikke rigtig for ham. Han er til gengæld den eneste, der kan se Karlo. Karlo fortæller sin historie og giver Leo nogle fif. Da klassen skal optræde, sker der noget uventet. Sproget har lix 16. Tegningerne er af Lars Kramhøft, der også har skrevet og tegnet Rakkerpak - Alfheims største helte og lavet tegninger til . Forfatteren har bl.a. skrevet De dødes ø og Halloween spøgelsetSpøgelset Karlo mangler nogen at skræmme. Han får muligheden, da Hannes klasse skal optræde i det gamle teater i skoven. Drengen Leo skal optræde som spøgelse, men det lykkes ikke rigtig for ham. Han er til gengæld den eneste, der kan se Karlo. Karlo fortæller sin historie og giver Leo nogle fif. Da klassen skal optræde, sker der noget uventet. Sproget har lix 16. Tegningerne er af Lars Kramhøft, der også har skrevet og tegnet Rakkerpak - Alfheims største helte og lavet tegninger til Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner. Forfatteren har bl.a. skrevet og Halloween spøgelsetSpøgelset Karlo mangler nogen at skræmme. Han får muligheden, da Hannes klasse skal optræde i det gamle teater i skoven. Drengen Leo skal optræde som spøgelse, men det lykkes ikke rigtig for ham. Han er til gengæld den eneste, der kan se Karlo. Karlo fortæller sin historie og giver Leo nogle fif. Da klassen skal optræde, sker der noget uventet. Sproget har lix 16. Tegningerne er af Lars Kramhøft, der også har skrevet og tegnet Rakkerpak - Alfheims største helte og lavet tegninger til Jarno, en magisk hund - Jarno og Robi bliver venner. Forfatteren har bl.a. skrevet De dødes ø og .

Fin historie om mobning og mod med slutningen "der er mere mellem himmel og jord". Kramhøfts tegninger passer fint til teksten.

Klub Dracula møder et spøgelseSpøgelset på trappen og Spøgelset på trappen er andre titler med samme temaKlub Dracula møder et spøgelse og er andre titler med samme tema.