Bøger / faglitteratur / opskrifter

Mere grønt


Beskrivelse


Opskrifter på lette og hurtige retter hvor de enkelte elementer er fordelt efter kostprogrammet Sense. I denne er der fokus på at tænke grøntsager ind i alle dagens måltider.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. dec. 2016

af

af

Laura Michelsen

d. 12. dec. 2016

Fra folkene bag Sense-konceptet kommer her en ny farvestrålende slankekogebog med overvægt af grøntsager. Til alle der ønsker at tabe sig eller bare leve mere sundt.

Forfatteren driver Center for Vægttab og har udviklet slankekonceptet Sense inden for kostvejledning. Bogen her er den tredje opskriftbog baseret på Sense principperne, der lægger vægt på at prioritere grøntsager, proteiner fra kød, fisk og æg samt den rette mængde af gode fedtstoffer. Mængden og fordelingen på tallerkenen af fedt, stivelse/frugt, protein og grønt er udspecificeret i Sense-tallerkenmodellen og en væsentlig nøgle til vægttabet. Denne tredje opskriftbog har ekstra fokus på det grønne indslag på tallerkenen. Der er opskrifter til alle hoved- og mellemmåltider. Sidst i bogen findes ugeplan, kostdagbog og register med angivelse af S ved spareretter, som er kaloriemæssigt små måltider.

Denne opskriftbog er, som de andre bøger i Sense serien, meget appetitvækkende med flotte farvefotos af de sunde retter. Man får i den grad lyst til at spise mere grønt. Retterne er også så enkle, at alle kan være med.

Udover de øvrige bøger fra Sense konceptmagerne, kan denne også sammenlignes med Emma Martinys Skønne salater & vidunderligt tilbehør, som også sprudler af grøntglæde og flotte farver.Informationer og udgaver