Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mia og musen


Beskrivelse


Mia og Lea kommer ud til hulen i skoven, og bliver overrasket over, at der er spist og gnavet i deres blade og i deres kiks. Hvem mon det er?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 10. okt. 2017

af

af

Stine Bille

d. 10. okt. 2017

To nye titler i serien om "Mia". I den femte bog i serien holder Mia fest i hule. Det går godt indtil Anton bliver væk. I den sjette bog kommer Mia og Lea ud til en gennemrodet hule. Hvad er der sket? For de 7-9-årige.

I "Mia og festen" har Mia fået lov til at holde fest i sin hule ude i skoven. De danser og har det sjovt, men pludselig er Anton væk. De deler sig i to hold, og leder efter Anton. Heldigvis finder de ham, og festen kan fortsætte. I "Mia og musen" tager Mia og Lea ud til hulen i skoven, men da de når derud, bliver de noget overraskede. Hulen er gennemrodet. Der er spist af kiksene og bidt i deres Olivia-blade. Hvem har gjort det? De to piger er sikre på at det er et dyr. Men hvilket? Begge bøger har lix 11.

To gode og underholdende bøger om venner og venskab. Bøgerne er illustreret med farverige og humoristiske tegninger, som er med til at lette læseforståelsen. Bøgerne kan læses uafhængigt af hinanden.

En anden god bog i Mia serien er den første Mia og nøglenMia og geværetAsk og Isas hule eller Mia og geværet. En anden bog om huler og venner kunne være Ask og Isas huleEn anden god bog i Mia serien er den første Mia og nøglen eller . En anden bog om huler og venner kunne være Ask og Isas huleEn anden god bog i Mia serien er den første Mia og nøglen eller Mia og geværet. En anden bog om huler og venner kunne være .