Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Min tur


Beskrivelse


Flodhesten og elefanten skiftes til at springe i svømmepølen, men da de springer på samme tid, sker der noget.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. okt. 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 4. okt. 2019

Fire bøger, der handler om familie, leg og dyr. Bøgerne henvender sig primært til de 5-8-årige og kan derfor anvendes i dagtilbud, i børnehaveklasser, som frilæsning i 1. og 2. klasse samt i den særligt tilrettelagte læse- og skriveundervisning.

"Min far, mor og mig" handler om en families hverdag, hvor man spiser, hygger og går tur. "Min tur" handler om to dyr, der leger i en svømmepøl. "Gemmeleg" handler om børn, der leger skjul og finder hinanden. "Hvem er det, der banker?" handler om dyr, der banker på, hvor læseren skal gætte, hvem det er.

Bøgerne indeholder mundrette tekster med mange gentagelser, der støtter læseoplevelsen. Temaerne er kendte for de 5-8-årige børn, og de kan give anledning til mange samtaler.

Der er indtil videre udgivet 32 "Solstråle bøger", hvor andre på samme niveau er SommerfestenVores haveGæt et dyr, Vores have og Gæt et dyrDer er indtil videre udgivet 32 "Solstråle bøger", hvor andre på samme niveau er Sommerfesten, og Gæt et dyrDer er indtil videre udgivet 32 "Solstråle bøger", hvor andre på samme niveau er Sommerfesten, Vores have og .