Bøger / faglitteratur / erindringer

Mit livs kærlighed


Beskrivelse


Sangerinden Tina Turner (f. 1939) fortæller om at være en naiv pige fra landet der bliver superstjerne, og om forholdet til den voldelige Ike Turner og til sit livs kærlighed, tyskeren Erwin Bach. Om at finde styrke i buddhismen og det spirituelle liv, og reflektion over sygdom og alderdommen.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 29. apr. 2019

af

af

Heidi Buur Pedersen

d. 29. apr. 2019

Simply the best! Letlæst selvbiografi fra fighteren og sangerinden Tina Turner, der nu er gået på pension, og fra sin dialyse-seng tænker tilbage på sit liv med op- og nedture. Til fans samt læsere af biografier om berømtheder.

Bogen begynder med at Tina siger "ja" til sit livs kærlighed, tyskeren Erwin Bach i 2013. Tre måneder efter drømmebrylluppet får hun et slagtilfælde, og mens hun ligger til dialysebehandling ser hun tilbage på sit liv og fortæller sin historie. En Askepot-historie om at være en naiv pige fra landet der bliver superstjerne, om det turbulente forhold til den voldelige og manipulerende Ike Turner, og om at finde styrke i buddhismen og det spirituelle liv. Til sidst reflekterer hun over sin pensionisttilværelse og sygdom med stor optimisme, og bogen slutter med det sværeste hun har oplevet: at miste en søn til selvmord. Indeholder 24 siders farvefotos.

Tina skriver lige fra hjertet, og henvender sig til læseren med "du", så man bliver trukket helt ind i hendes historie, hvor hun beskriver både op- og nedture. De mest smertefulde minder, fx forholdet til sønnerne, har hun valgt ikke at medtage, og derfor forbliver det en harmløs og underholdende erindringsbog, der bekræfter Tinas image som en farvestrålende og flamboyant fighter.

Første biografi om den rockende bedstemor på dansk, men på norsk findes den mere dybdegående Jeg, TinaTina - what's love got to do with it. Vil man have mere af Tina kan man se filmen Tina - what's love got to do with itFørste biografi om den rockende bedstemor på dansk, men på norsk findes den mere dybdegående Jeg, Tina. Vil man have mere af Tina kan man se filmen .