Bøger / faglitteratur

Mod til succes


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Med udgangspunkt i Soulaima Gouranis egen historie og egne erfaringer fortælles om hvordan man bryder ud af sin komfortzone og om at turde sætte ambitiøse mål for sig selv og sige dem højt og vælge vejen til succes.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 30. jan. 2014

af

af

Conni Boll Christensen

d. 30. jan. 2014

Peptalk fra én af Danmarks for tiden mest omtalte erhvervsrådgivere og foredragholdere. Soulaima Gourani har et budskab til alle, der tør bryde ud af deres komfortzone og ikke længere vil acceptere kedsomhed og stilstand i livet og på jobbet.

Soulaima Gourani har haft en barsk barndom, løbet hjemmefra flere gange, været på børnehjem og haft de forkerte venner. Heldigvis bliver hun på et tidspunkt anbragt hos en god plejefamilie og får langt om længe en lærer, der sér hende i stedet for at ville ændre hende. Det bliver vendepunktet for energibundtet, der ønsker et opgør med funktionærmentaliteten uden engagement i livet og karrieren. For Gourani handler det om at sætte ambitiøse mål for sig selv, om passion, selvledelse og viljestyrke. Om at ville gøre en forskel. Bogen er skrevet i direkte tale, er letlæst og tager udgangspunkt i Gouranis eget liv og karriereplanlægning.

Stine Bosse, B.S. Christiansen, Ole Henriksen og Chris MacDonald er eksemper på viljestærke og energiske personer, der på trods af modgang i livet, ønsker at gøre en forskel for andre.

Den dansk-arabiske prisbelønnede iværksætter Soulaima Gouranis bud på at få succes i livet. For lånere af biografier, af bøger om personlig udvikling, iværksætteri og karriereplanlægning. Anskaffes på baggrund af erfaringer med hendes første bog.


Jyllands-posten

d. 4. maj 2014

af

af

Ulla Bechsgaard

d. 4. maj 2014