Bøger / faglitteratur

Modkultur : fra undergrund til bundlinje


Beskrivelse


Der tegnes et billede af, hvordan modkultur påvirker markedet. Hvordan fremtidens forretningsmodeller og markedsføringsstrategier skal se ud for at fange den ny forbrugertype, der forventer, at produkter er helt nyskabende, gratis og tilgængelige.

Anmeldelser (2)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. nov. 2011

af

af

Sune Hundebøll

d. 17. nov. 2011

Bogen henvender sig til læsere med interesse for branding og markedsstrategier, samt erhvervsfolk der vil være på forkant med markedets behov.

Forfatterne er henholdsvis en strategisk rådgiver med speciale i modkultur som brandplatform og en tidligere medarbejder fra Institut for Fremtidsforskning med subkultur som forskningsområde. Engang var oprør forbeholdt rebeller der var i opposition til den kapitalistiske markedsmodel. Forfatteren til bogen mener, at modkulturen og oprøret i dag er en markedstilstand. Markedet er ifølge dem anarkistisk og derfor modkultur. Læserne oplyses om begrebet modkulturs indhold og ungdomskulturens vilkår. Forbindelsen mellem marked og modkultur beskrives, og forfatterne giver deres bud på en forretningsstrategi, der er fremtidssikret. Bogen er skrevet i et tilgængeligt sprog.

Indenfor faglitteraturen om branding og kommerciel brug af mod- og subkultur er bogen særegen.

For den rette læser; en interessant bog der kan inspirere.


Weekendavisen

d. 30. dec. 2011

af

af

Ole Grünbaum

d. 30. dec. 2011