Musik / rock

Mørk Mandala


Anmeldelser (3)


GFR

d. 17. okt. 2016

af

af

Kodi

d. 17. okt. 2016

"Sanger og sangskriver Marc Facchini er tilbage med fuldlængde album nummer to på kun knap et år. Det betyder ikke at der er slækket på kvaliteten, Mørk Mandala er både mere fra samme finurlige skuffe som den glimrende forgænger, Vidunderlige Drømme, og en bevægelse i retning af noget nyt. Uinteressant bliver det aldrig i Facchini's rare selskab".


Politiken

d. 16. dec. 2016

af

af

Kim Skotte

d. 16. dec. 2016

"Leder man efter inspirationskilder, peger de lyse fraseringer og fantasi på 'Oceanernes Gud' i retning af neo-hippien Devendra Banhart. Naivismen skinner klart igennem på 'Når jeg har dig så tæt på mig', hvor den unge sanger og sangskriver besynger orgasmen og musikken, der »er fantastisk, så lille og så stor/Den forklarer uden omsvøb det der ik' kan siges med ord«. Marc Facchini tilhører sammen med Bisse en ny generation sangskrivere, der sætter en ære i at synge lige ud af posen uden at skænke blufærdigheden en tanke. Men hvor Bisse har schwung og selviscenesættelse for fuld skrue, er Facchini splitternøgen folkesanger, når han synger om at elske sin elskede med og uden skrig og skrål, håndjern og stearin".


Information

d. 28. okt. 2016

af

af

Ralf Christensen

d. 28. okt. 2016

"Hos Facchini dirrer livet privat såvel som politisk i guitarkroppen, mens stemmelæberne genopfinder 70'ernes visesang. For det er her, i hans kød, i hans inkarnation af nedgriflede sange, som en strålende performer med rødder i fortiden og topskud i nutiden, at det hele giver mening. Et menneske ytrer sig og mener hvert et fucking ord. Så er det, at det er tid til at spidse ører".