Bøger / skønlitteratur / roman

Mørket kalder


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Beskrivelse


Krimi. I jagten på en voldtægtsmand bliver politikommissær Cecilie Mars filmet i en afslørende situation. Snart er hun hvirvlet ind i et spil om afpresning og selvtægt - et spil med vidtrækkende og fatale konsekvenser.

Anmeldelser (7)


Bibliotekernes vurdering

d. 6. nov. 2018

af

af

Rikke Bruun

d. 6. nov. 2018

Da Cecilie Mars under en efterforskning krydser stregen i forhold til en voldtægtsmand, kommer hun i selvtægtsmanden Lazarus' søgelys. Han afpresser hende til at deltage i jagten på dem, der ifølge ham får for let en straf i forhold til deres forbrydelser. For dem, der holder af de lidt mere barske krimier.

I en voldtægtssag må politikommissær Cecilie Mars se forbryderen forlade retssalen efter et grundlovsforhør uden en varetægtsfængsling. I et forsøg på at skaffe flere beviser ender hun i en situation, hvor hun efterlader voldtægtsmanden døende. Kort efter modtager hun en filmoptagelse, og langsomt trækkes hun dybere og dybere ind i selvtægtsmanden Lazarus' net, og hun må sætte karriere og ikke mindst livet på spil i kampen for retfærdighed. Bogen er en selvstændig krimi og er ikke en del af forfatterens serie "Ravn" om den tidligere betjent Thomas Ravnsholdt.

En spændende krimi, der afsøger grænser i forhold til forbrydelse og straf, og som har en interessant hovedperson, der presses på retfærdighed og moral. Kan klart anbefales.

Michael Katz Krefeld er helt på linje med krimiforfattere som Arne Dahl og Jussi Adler-Olsen. Bogens stærke kvindefigur leder tankerne hen på Emilie Schepps serie om Jane Berzelius, der begynder med Mærket for livet.


litteratursiden.dk

d. 28. nov. 2018

af

af

Arne Larsen

d. 28. nov. 2018

Ny selvstændig krimi af en af Danmarks bedste spændingsforfattere. Successerien om Ravn er lagt på hylden, men denne mere dystre historie er absolut også værd at kaste sig over. Michael Katz Krefeld s...


Berlingske tidende

d. 22. dec. 2018

af

af

Merete Reinholdt

d. 22. dec. 2018


Jyllands-posten

d. 25. nov. 2018

af

af

Lars Ole Sauerberg

d. 25. nov. 2018


Politiken

d. 13. dec. 2018

af

af

Bo Tao Michaëlis

d. 13. dec. 2018


Weekendavisen

d. 23. nov. 2018

af

af

Christian Dorph

d. 23. nov. 2018