Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mormor laver zombier


Beskrivelse


Sally og Sille skal hen til deres mormor. Turen går gennem skoven, hvor mange farlige monstre og væsner regerer. Da de endelig når mormors hus, fornemmer de hurtigt, at noget er helt galt.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2020

af

af

Mette Balle Christensen

d. 5. feb. 2020

Sally og Sille skal hen til deres mormor. Turen går gennem skoven, hvor mange farlige monstre og væsner regerer. Da de endelig når mormors hus, fornemmer de hurtigt, at noget er helt galt. Til fantasylæsere mellem 8 og 12 år.

Sally og Sille skal passes af mormor, fordi deres forældre skal til foredrag. For at komme hen til mormor skal pigerne igennem skoven. På deres vej møder de mange forskellige væsner, som de må forbi. Det kræver både kamp med knive, listige gåder og reparation af et flyvende tæppe. Da de endelig når mormors hus, møder der dem et forfærdeligt scenarie i hendes kælder. Mormor er i gang med at torturere en hel flok turister, og bagefter vil hun vække de døde til live som zombier. Men hvorfor er mormor pludselig blevet så ond? Og hvad er det for et mærke, mormor har på halsen? Bogen er bind 2 i serien om den helt særlige familie med mange forskellige evner. Bind 1 hedder Min farfar er ninja.

En spændende bog til læsere, der godt kan lide fantasy, zombier og andre overnaturlige væsner. Handlingen er pakket med magi og monstre, og de der har læst bind 1 i serien vil nyde at læse videre om ninja-farfar og resten af familien. Bogen har en flot og farverig forside og historien er krydret med enkelte sort/hvid stregtegninger. Bogen har et lixtal på 25.

I samme genre findes fx serien "Zombiejæger", hvor bind 1 hedder Sort blod.