Bøger / faglitteratur til børn

Mumier


Detaljer


...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...


Indhold

Mumie ; Egypten ; Pyramide ; Sådan laver man en mumie ; Tør ; Kiste ; Arkæolog ; Gravrøver ; Tutankhamon ; Dyr ; Amulet ; Mumier i hele verden ; En dansk mumie ; Halloween


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. juni 2019

af

af

Mette F. F Dyreborg

d. 12. juni 2019

Hvad er en mumie? Hvordan laver man en, og kan de blive levende igen og skræmme folk? Dette og meget mere fortæller bogen "Mumier" om. For 8-10-årige.

I det gamle Egypten lavede man mumier af de døde kongers lig. Man balsamerede dem, så de ikke rådnede. Mange af de egyptiske konger blev begravet i de store templer - pyramiderne. Der var meget overtro forbundet med mumierne, og man troede, at de kunne kaste en forbandelse over et menneske. Bogen er skrevet af Tommy Heisz og er i serien "Jeg læser.".

Bogen er fyldt med flotte billeder og en letlæst tekst, som gør det nemt for nye læsere. Tekst og billede støtter hinanden rigtig fint gennem hele bogen.

I samme serie findes lignende bøger om mennesker, der er forbundet med overtro, fx: HeksePiraterGåden om forbandelserEgyptere, Pirater. Om mumier findes fx: Gåden om forbandelser og EgyptereI samme serie findes lignende bøger om mennesker, der er forbundet med overtro, fx: Hekse, . Om mumier findes fx: Gåden om forbandelser og EgyptereI samme serie findes lignende bøger om mennesker, der er forbundet med overtro, fx: Hekse, Pirater. Om mumier findes fx: og EgyptereI samme serie findes lignende bøger om mennesker, der er forbundet med overtro, fx: Hekse, Pirater. Om mumier findes fx: Gåden om forbandelser og .