Bøger / faglitteratur / kogebøger

Mummum - kun aftensmad


Beskrivelse


Få masser af inspiration til hurtige og lette aftensmåltider, der kun kræver få ingredienser og lidt udstyr. For alle madelskere.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 14. jan. 2022

af

af

Anne Birgitte Langkilde Hundahl

d. 14. jan. 2022

Få masser af inspiration til hurtige og lette aftensmåltider, der kun kræver få ingredienser og lidt udstyr. For alle madelskere.

Trænger du til ny inspiration til aftensmaden, men orker du ikke at stå flere timer i køkkenet, købe et utal af ukendte ingredienser eller bruge hele aftenen på opvask bagefter? Amanda Juul Jensen og Mathilde Munksø Bentsen, som står bag madbloggen Mummum har udgivet en ny kogebog med inspiration til aftenmåltidet. Fokus i bogen er på nem aftensmad, der både er hurtig at lave og budgetvenlig. Der er opskrifter på over 100 retter, både de traditionelle og mere grønne retter. For at vise hvor let og hurtigt det kan gøres er bogen er inddelt i 6 afsnit; "kun en gryde", "kun et fad", "kun 30 minutter", "kun 8 ingredienser", "kun grønt" og "kun udenlandsk". Opskrifterne spænder lige fra tomatrisotto og karrysuppe til hakkebøffer i fad, musaka og tortillapizza. Med opskriftsregister.

Det er forfriskende anderledes at bogen er inddelt efter fx tilberedningstid, antal ingredienser eller kun en gryde. Layout og billedmateriale er i top og alle opskrifter er superenkle at følge. En skøn bog at kaste sig over i det nye år.

Forfatteren bag madbloggen Valdemarsro har udgivet Aftensmad : Valdemarsro : de skønneste livretter til hele familien, som også har fokus på nem og hurtig hverdagsmad.