Især til lånere der på et relativt højt niveau dyrker styrketræning, kender muskeltræningslitteraturen og til elitesportsfolk i det hele taget. Også oplagt til fysioterapeuter, idrætslærere og fitnessinstruktører.
Bogen er 2. udgave og med en forholdsvis pæn udvidelse af indholdet i forhold til 1. udgaven. Bogen er pædagogisk tænkt med tydelige grafiske illustrationer af anatomien, de enkelte muskelgrupper og hvordan disse styrkes med vægte eller i forskellige maskiner. Dog er de internationale og "medicinske" betegnelser for de enkelte muskler skrevet noget småt og er svære at overskue og det gælder også for den ledsagende instruktion og tekst. Bogen er inddelt i syv kapitler, her fint overskueligt, i fx arme, skuldre og bryst. Indenfor disse kapitler bliver det ganske mere detaljeret, og der bruges engelske fagudtryk på øvelserne og som rutinerede udøvere vil være bekendt med.
I forordet står der bl.a. for nybegyndere, men jeg synes den er for øvede og opefter. For den "almindelige" låner foretrækker jeg Politikens fitnessbog, 2003. På et mere profesionelt niveau er nærværende bog dog uundværlig. Nærmeste sammenlignelige bog er Fitness anatomi til styrke- og konditionstræning, 2007 af Mark Vella.
Overskueligt grafisk layout og især for rutinerede og professionelle udøvere eller undervisere.