Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Mystisk forsvinden, Karinas drøm


Beskrivelse


Milas og Conrad skal på ferie hjemme hos Carl-Christian og igen hvirvles de ind i drama, kidnapninger og udslupne fanger. Efterfølger til "Kongeborgens hemmelighed". Krimi for 10-14-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 26. maj 2021

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 26. maj 2021

Milas og Conrad skal på ferie hjemme hos Carl-Christian og igen hvirvles de ind i drama, kidnapninger og udslupne fanger. Efterfølger til Kongeborgens hemmelighed. Krimi for 10-14-årige.

Vi begynder historien med en mistænkelig begivenhed på en rasteplads, hvor to betjente opdager noget, der bringer dem begge to i fare. Uvidende om at denne begivenhed kommer til at spille ind på drengenes sommerferie, glæder Milas og Conrad sig rigtig meget til at holde sommerferie hos Carl-Christian. Drengene har det godt sammen, lige indtil Carl-Christian bliver kidnappet, en vild dusør stilles og Milas og Conrad må søge hjælp hos Carl-Christians kæreste og hendes synske evner. For det er ikke tilfældigt at det er netop Carl-Christian, der er blevet kidnappet. Kan Milas og Conrad nå at finde ham i tide?.

En underholdende og letlæst krimi for yngre krimifans. Der er ikke det helt store krimiplot og handlingen bliver heller aldrig rigtig nervepirrende, men historien hænger godt sammen. Venskabet mellem de tre drenge er troværdigt og en af styrkerne i bogen. Det anbefales dog at man har læst første bind, Kongeborgens hemmelighed, da der drages mange tråde tilbage til drengenes første besøg.

Mysterieklubben og det hemmelige rumVildmænd og vombatterDen sorte båd, Vildmænd og vombatter og Den sorte båd er alle tre bud på krimier med spænding i højsædet og fokus på venskaberMysterieklubben og det hemmelige rum, og Den sorte båd er alle tre bud på krimier med spænding i højsædet og fokus på venskaberMysterieklubben og det hemmelige rum, Vildmænd og vombatter og er alle tre bud på krimier med spænding i højsædet og fokus på venskaber.