Bøger / faglitteratur

Nå dit mål


Beskrivelse


I Nå dit mål giver Pia Juul en række gode råd og værktøjer til at skabe større bevidsthed om både dit mål og dine forhindringer. Og til at lægge en plan for, hvordan målet skal nås. Lær at fastsætte og realisere dine mål Gode råd til at fjerne forhindringer Skab motivation, engagement, fokus og handlekraft Tro på dig selv, og hvad du kan Pia Juul er jurist, certificeret coach og stresscoach og arbejder med coachin, sparring og formidling.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. jan. 2011

af

af

Alma Lind Jensen

d. 12. jan. 2011

Ret & rimeligt er en serie af juridiske, økonomiske mv. håndbøger til livets små og store knudepunkter. Bogen her handler om målfokusering og henvender sig bredt med forfatterens egne ord: "...til akademikere og ikke-akademikere med ledelsesansvar, til selvstændige og til andre med interesse i personlig udvikling.".

Seriens forfattere er specialister indenfor den enkelte bogs emneområde - således også her, hvor man har valgt en jurist og certificeret coach. Hun ønsker med bogens teori, øvelser og eksempler at skabe større bevidsthed hos læseren omkring værdier, motivation, forhindringer og overbevisninger. De indre overbevisninger kan være en meget stor hindring for at nå sine mål og bogen kan være en stor hjælp her til at få dem frem i lyset og ændre dem. Bogen opererer også med livshjulet, som er et værktøj til at sætte fokus på, hvilke livsområder, der fungere godt eller mindre godt i ens liv. Bogen kan læses i sin helhed, men de enkelte kapitler kan udmærket læses selvstændigt.

Bogen kan sammenlignes med andre bøger i coaching-genren, hvor den har en noget anonym fremtræden. Den kan indholdsmæssigt sammenlignes med fx Lær at skabe positive forandringer, 2007 og Kompasset til dit liv, 2005.

En klar og stringent lille coaching-bog om at gøre sig bevidst om ønsker og mål i livet. Den ligner i sin fremtræden de andre titler i serien Ret & rimeligt. Seriøs og enkel i sin opbygning.