Bøger / faglitteratur

Når sindet er sandt : en vej til en ny livsfilosofi


Beskrivelse


En grundbog i hvordan man bliver bedre til at takle livets op- og nedture ved at være bevidst og danne sin egen personlige livsfilosofi.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. nov. 2017

af

af

Christina Andersen

d. 21. nov. 2017

En grundbog i hvordan man bliver bedre til at takle livets op- og nedture ved at være bevidst og danne sin egen personlige livsfilosofi. Til læsere der synes livet kunne være bedre, herunder folk med tendens til stress og depression.

Bogen er opdelt i tre kapitler: Kend dig selv, Vedkend dig selv og En ny livsfilosofi. Via forskellige greb guides læseren til (atter) at lære sig selv at kende. Hvad er dit fokus, dine værdier, hvem er du? Eksistentielle kriser kommer ikke ud af ingenting, så bogen opfordrer læseren til at finde ud af, hvad grunden er, for på den måde at kunne forebygge yderligere kriser - eller i det mindste mindske omfanget af dem. Forfatteren opererer med to begreber. Bevidsthedsvinduet er en opdeling af bevidstheden i seks "ruder" fra den fysiske tilstedeværelse til spirituel bevidsthed. Sandhedsmodellen opererer med, at en ændring af dit livssyn vil ændre din livskvalitet. Det kræver øvelse og vilje, men det er muligt.

Det er ikke en bog, der giver læseren en hurtig løsningsmodel. Det er derimod en invitation til at sætte sig ned og se sit liv - og sit sind - efter i sømmene. Bogen vil meget, og der er nok at give sig i kast med for en læser, der ønsker at beherske livet bedre. Bogen er fuld af forslag til, hvordan man griber an at ændre sin indstilling til livet.

Læsere, der har tiden og viljen, kan også kaste sig over Find din sjæls signatur med undertitlen 33 dages rejse mod dit livsformål, din lidenskab og din lykke.