Bøger / faglitteratur / veganske kogebøger

Nemt vegansk : 75 veganske hverdagsretter


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. sep. 2018

af

af

Line Hoffgaard

d. 18. sep. 2018

I denne flotte kogebog er der samlet nogle af de nemmeste og bedste veganske opskrifter. Kogebogen henvender sig bredt til alle, som lever vegansk eller nybegynderen, der gerne vil snuse til det veganske køkken.

Vegansk kogebog med 75 opskrifter indenfor drikke, morgenmad, salater, hovedretter, tilbehør og desserter. FADLs Forlag har i denne bog samlet deres bedste og nemmeste veganske opskrifter fra otte andre kogebøger udgivet på forlaget. Bagerst er der en oversigt over hvilke kogebøger, opskrifterne oprindeligt stammer fra. For hver opskrift er der en præsentation af retten. De ni forfattere, som har bidraget til bogen, er for de flestes vedkommende kendt i blogger-universet. Tidligere kogebøger af forfatterne er med fokus på sund kost, vegetariske og veganske kogebøger.

En flot kogebog med både noget for øjet og ganen. Layoutet er i den populære nordiske rustikke stil. Opskrifterne er nemme, så alle kan være med ligesom der ikke kræves en masse specielle råvarer. Derfor er bogen også er et godt sted at starte, hvis man er nybegynder udi det veganske køkken. Forfatterne bliver ikke præsenteret selvom det er en kogebog baseret på flere forfatteres bidrag. Der udkommer en del veganske kogebøger i disse år og interessen ser ud til at fortsætte.

Nogle af de nyere veganske kogebøger, fx PlantemadVegansk velværeVegansk for alle, Vegansk velvære og Vegansk for alleNogle af de nyere veganske kogebøger, fx Plantemad, og Vegansk for alleNogle af de nyere veganske kogebøger, fx Plantemad, Vegansk velvære og .