Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Night angel - som en skygge


Beskrivelse


Fantasy. Azoth lever i byen Cenarias Slum, og kæmper for at holde sig i live. Men en dag møder han Blodsvenden Durzo Blint, som vækker drømmen om et bedre liv i ham. Men hvad vil det koste Azoth at blive lærling for byesn bedste snigmorder?

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 15. juni 2015

af

af

Martin W Hansen

d. 15. juni 2015

Azoth er barn af Slummen i byen og hans fremtid ser dyster ud. Men en dag får han mulighed for at komme i lære hos den enestående snigmorder Durzo Blint, og det kommer til at ændre hans liv for altid. For fantasy-elskere fra 14-15 år og opefter.

Første del af trilogien "Night Angel". Her møder vi drengen Azoth som begynder sit liv i storbyen Cenarias Slum, hvor han gør sit bedste for at overleve i det pak af tyve han bor i blandt. En dag møder han den talentfulde snigmorder Durzo Blint, og det bliver hans håb for fremtiden at gå i lære hos ham, og undslippe sit liv i slummen. Det er forfatterens debut-værk som oprindelig udkom på engelsk i 2008.

Det er en yderst velskrevet fantasy-roman med et meget medrivende og spændingsmættet plot.

Bogen her vil bestemt egne sig til dem der kunne lide Flanagans Gorlans ruinerHeksejægerens lærlingKampen om tronen og Delaneys Heksejægerens lærling Kampen om tronenBogen her vil bestemt egne sig til dem der kunne lide Flanagans Gorlans ruiner og Delaneys Kampen om tronenBogen her vil bestemt egne sig til dem der kunne lide Flanagans Gorlans ruiner og Delaneys Heksejægerens lærling .