Bøger / skønlitteratur til børn / roman

Noa og Nora går amok


Beskrivelse


Noa og Nora vil lave kunst sammen. Noa ved lidt om, hvordan man laver træsnit. Først skal man have noget godt træ at snitte i - gulvet for eksempel.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 18. feb. 2020

af

af

Jesper Holtoug

d. 18. feb. 2020

To nye, sjove historier om Noa og Nora som altid oplever skøre ting, når de er sammen. For jer mellem 6 og 8 år, som er blevet nogenlunde skrappe til at læse.

De to nye bøger om Noa og Nora fortæller om ret almindelige oplevelser i hverdagen, som tager en uventet drejning. I "Noa og Nora på stranden" får børnenes fantasi frit løb, mens mor bare bliver mere og mere rød i solen. I "Noa og Nora går amok" er de to børn mere end almindelig kreative med deres kunstværker. Især er deres træsnit direkte i parketgulvet nok kreativt, men ikke særlig populært hos de voksne. Bøgerne er i serien "Carlsens læsestart".

De to nye bøger om Noa og Nora har samme lidt specielle præg som de forrige, nemlig en original blanding af ret vilde hverdagshistorier og kraftfulde illustrationer, som er en slags collager af fotos og stregtegninger. Det fungerer virkelig godt - stærkt, sjovt, opfindsomt og overraskende.

Læs også de andre bøger om Noa og Nora, for eksempel: Noa bygger en raket. Du kan også læse andre gode bøger, som også er lidt vilde og også har stærke billeder, for eksempel bøgerne om Luna Linea af Trine Bundsgaard eller Marie Duedahls skrappe bøger om Thit.