Bøger / faglitteratur

Nøgle til loven om tiltrækning : en enkel guide til at skabe det, liv du drømmer om


Beskrivelse


Loven om tiltrækning er princippet om, at lige tiltrækker lige. Om at definere sine mål, drømme og ønsker, og med redskaber og teknikker til at opnå, hvad man vil.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 27. jan. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 27. jan. 2009

Bogen hører til i selvhjælpsafdelingen og handler om loven om tiltrækning. Ved at ændre på sine tankemønstre kan man ændre sin tilværelse. Den vil tiltale de mange læsere af alternative selvhjælpsbøger, der handler om visualisering og tankens kraft.

Forfatteren har personligt og professionelt arbejdet med loven om tiltrækning gennem en menneskealder. På dansk kendes han for Sund kost for sjælen, 1998. Loven om tiltrækning er princippet om, at lige tiltrækker lige. Dette princip beskrives i bogens første kapitler, mens de følgende handler om at definere sine mål, drømme og ønsker. Herefter gives redskaber og teknikker til at opnå, hvad man vil. Det er underbevidstheden, der skal bearbejdes. Den rummer meget større kraft end det bevidste jeg. Bogen er er nem at læse og vil kunne forstås af enhver, der vil tage budskabet til sig. Set fra et bibliotekssynspunkt er der irriterende mange sider med linjer, der skal udfyldes af læseren.

I familie med The secret - hemmeligheden, 2007, Tænk dig til det hele, 2008 og Bliv en vinder : hvordan du får, hvad du vil have, 2008.

Endnu en selvhjælpsbog med værktøjer til at skabe det liv, man ønsker at leve. Bogen ligger i den seriøse afdeling uden på nogen måde at være tung. Hurtigt læst og beregnet til at notere i.