Bøger / faglitteratur

Norden for nybegyndere


Beskrivelse


Beskriver de enkelte nordiske landes kulturelle særpræg, samt prøver at indkredse hvad der er typisk nordisk. Forfatteren har interviewet en lang række udenlandske især ledende medarbejdere og fået dem til at fortælle om deres oplevelser.

Anmeldelser (3)


Bibliotekernes vurdering

d. 21. aug. 2017

af

af

Per Månson

d. 21. aug. 2017

At leve og arbejde i et af de nordiske lande, kan for mange ikke-skandinaver være lidt af en udfordring i starten. Denne bog forsøger at forberede vore kommende naboer. Især for tilflyttere, men den kan også bruges af danskere, der skal flytte til et andet nordisk land.

Kirsten Weiss er journalist og foredragsholder med interesse for kulturforskelle og ledelse. Hun har rejst meget i de nordiske lande og har blandt andet brugt det som research til denne bog. Her prøver hun både at indkredse noget typisk nordisk samt beskrive de enkelte nordiske landes kulturelle særpræg. Hun har interviewet en lang række udenlandske især ledende medarbejdere og fået dem til at fortælle om deres oplevelser.

Selv om man ikke selv er målgruppen, er det faktisk interessant læsning, for kulturforståelse kan vi jo alle bruge. Bogen er skrevet i et godt journalistisk sprog.

Af andre titler kan nævnes Ledelse over landegrænserVandringer i det kulturelle spinatbedKulturforståelse for stenalderhjerner, Vandringer i det kulturelle spinatbed og Kulturforståelse for stenalderhjernerAf andre titler kan nævnes Ledelse over landegrænser, og Kulturforståelse for stenalderhjernerAf andre titler kan nævnes Ledelse over landegrænser, Vandringer i det kulturelle spinatbed og .


Danske kommuner

Årg. 48, nr. 26 (2017)

af

af

Tom Ekeroth

Årg. 48, nr. 26 (2017)