Bøger / faglitteratur

Obama A/S : ledelsesinspiration fra en vinder


Beskrivelse


Beretningen om Barack Obamas valgkampagne, udlagt til forretningsbrug. Med sin coole ledelsesstil, sin udnyttelse af internettet og sit grundlæggende budskab om forandring er Barack Obama et forbillede for enhver virksomhed.

Anmeldelser (6)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. jan. 2009

af

af

Jørgen Bartholdy

d. 20. jan. 2009

Ledere, og pga. den voldsomme Obama-interesse også mange andre, som vil forfølge succes, og som vil lære mere på en lidt rekreativ facon, vil med udbytte kaste sig over denne bog, der beskriver, hvilke virkemidler der sikrede Barack Obama sejren ved præsidentvalget.

Forfatterne har gennemanalyseret Barack Obamas egenskaber og hans valgkampagne. Deres tese er, at det især var evnen til at skabe sammenhæng mellem tre forskellige egenskaber, der sikrede Obamas vej fra outsider til vinder. For det første hans evne til at bevare overblikket (mr. Cool) for det andet hans evne til at etablere netværk og for det tredje hans evne til selv at være den forandring, han lover. Der ligger mange samtaler med medarbejdere i Obamas stab bag bogen, men der er tale om en selvhjælpsbog i at skabe personlig succes og ikke en dokumentarisk skildring af en valgkamp. Bogen er godt skrevet og uden falbelader. Mange one-liners er fremhævet, og bogen indeholder en guldgrube af enkle og umiddelbart anvendelige citater.

Der kommer rigtig mange bøger om, hvordan man som leder sikrer sig succes, men Obama-vinklen vil sikre denne bog omtale og efterspørgsel langt ud over lederkredse.

Med udgangspunkt i Barack Obamas karakter og valgkampsstrategi uddrages nogle råd om, hvordan vi kan arbejde bevidst hen mod at sikre os selv succes.


Jyllands-posten

d. 18. feb. 2009

af

af

Henrik Ørholst

d. 18. feb. 2009


Berlingske nyhedsmagasin

2009, nr. 6

af

af

Markus Bjørn Kraft

2009, nr. 6


Børsen

d. 16. jan. 2009

af

af

Peter Rosendahl

d. 16. jan. 2009


Dyrlægen

Årg. 2, nr. 2 (2009)

af

af

Flemming Larsen

Årg. 2, nr. 2 (2009)


Bogmarkedet

Årg. 155, nr. 3 (2009)

af

af

Jens Jørgen Kjærgaard

Årg. 155, nr. 3 (2009)