Bøger / skønlitteratur til børn

Olafs sommerdag


Beskrivelse


Billedbog. Det er årets hidtil varmeste dag og Olaf glæder sig til at lege i varmen! Elsa og Anna gør alt hvad de kan for at Olaf får den perfekte dag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 20. juli 2015

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 20. juli 2015

To billedbøger, der fortæller to historier om henholdsvis Olafs sommerdag og Elsas og Annas sørejse. For 4-7-årige.

I "Olafs sommerdag" har sommeren virkelig ramt Arendal. Kongeriget vågner til den hidtil varmeste dag, men ikke alle er lige så begejstrede for det, som Olaf er, for han elsker sommer! Dronning Elsa og prinsesse Anna beslutter sig for at opfylde alle Olafs ønsker for den perfekte sommerdag. I "Sørejsen" tager Elsa og Anna på sejltur rundt til andre kongeriger, og alle steder vil de gerne se Elsas magi, men Elsa er genert og tør ikke rigtig vise sine kræfter, ikke før det virkelig gælder i hvert fald.

Bøgerne er korte, men historierne er rigtig fine og godt fortalt. Hvis man har set Frost-filmen, er alle personerne kendte, og man vil nyde et gensyn med dem. Hvis ikke man har set filmen, vil historierne stadig fungere fint.

Af andre Disney billedbøger kan der næves BilerSkønheden og UdyretAskepotAskepot (Magisk historie), Skønheden og Udyret (Vores bedste klassikere) og en hel del små historier om Askepot fx Askepot (Magisk historie) og Askepot (Vores bedste klassikere)Af andre Disney billedbøger kan der næves Biler (Magisk historie), (Vores bedste klassikere) og en hel del små historier om Askepot fx Askepot (Magisk historie) og Askepot (Vores bedste klassikere)Af andre Disney billedbøger kan der næves Biler (Magisk historie), Skønheden og Udyret (Vores bedste klassikere) og en hel del små historier om fx (Magisk historie) og (Vores bedste klassikere)Af andre Disney billedbøger kan der næves Biler (Magisk historie), Skønheden og Udyret (Vores bedste klassikere) og en hel del små historier om fx (Magisk historie) og (Vores bedste klassikere).