Bøger / faglitteratur / citater

Omfavn din intuition : råd og inspiration


Beskrivelse


Korte tekster og citater til styrkelse af troen på egne fornemmelser, intuitionen og den sjette sans.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2009

af

af

Ellen Lind Jensen

d. 5. feb. 2009

Citatbog. Bogen henvender sig til læsere, der er enige i, at intuitionen er ens vigtigste vejleder i livet.

Forfatteren er ph.d. i metafysik og arbejder som healer og spirituel lærer i USA. På dansk har vi foruden den aktuelle titel Spørg dine guider og Vitaminer for sjælen begge 2007. Bogen er en samling citater, der alle siger noget positivt om begrebet intuition. Intuition defineres som: umiddelbar viden eller indsigt om noget uden bevidst brug af forstanden. Nogle af citaterne ophavsmand/kvinde med, mens de fleste står uden henvisning til, hvem der har sagt det. Ophavene til citaterne er mange forskellige fra Mahatma Ghandi til Bill Gates. Citatsamlingen er lavet for at give støtte og inspiration til arbejdet med at tage intuition alvorligt og bruge den i hverdagen.

Forfatterens Vitaminer for sjælen : 132 doser visdom, 2007 minder meget om den aktuelle titel. En anden intuitionsbog i samme boldgade er Indre visdom : brug din intuition, logik og sunde fornuft til at træffe de bedste valg i dit liv, 2007.

Citatbog om intuition. En let, lille sag som er mest velegnet til at lave opslag i og få lidt støtte til at stole på egen intuition. En let sag i folkebibliotekssammenhæng.