Bøger / faglitteratur til børn / undervisningsmaterialer

Ondskab


Beskrivelse


Indføring i ondskabens verden for at give en forståelse af, hvad ondskab er, og hvilke mekanismer der kan være årsager til ondskab.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 12. okt. 2015

af

af

Henrik Munch Jørgensen

d. 12. okt. 2015

Vi har alle mødt ondskab. Både i os selv og i andre. Men hvad er ondskab egentlig? Kan vi forstå ondskab? Og kan vi afskaffe det? Det kan du lære mere om i denne fagbog i serien "De store fagbøger", som kan læses fra ca. 11 år.

Bogen tager os med ind i ondskabens verden for at give os en forståelse af, hvad ondskab er, og hvilke mekanismer der kan være årsager til ondskab. Ondskab har mange ansigter og opfattes forskelligt. Denne bog fortæller om de forskellige former for ondskab og forsøger at forklare dem. De forskellige emner behandles over to sider, hvor teksten er sat i to spalter og med korte afsnit. Teksten suppleres med billeder af ondskab gennem tiden.

Det er en rigtig god bog, som giver et godt indblik i begrebet ondskab. Bogen er både spændende og lærerig og derfor oplagt at anvende ved skolearbejde om ondskab.

Vil man læse mere om ondskab, kan man læse videre i Satans også -Forbrydelse og strafStraf, eller man kan læse om nogle af denne bogs underemner, som eksempelvis Forbrydelse og straf i samme serie som denne bog eller den lidt sværere Straf i serien "Gyldendal viden"Vil man læse mere om ondskab, kan man læse videre i Satans også -, eller man kan læse om nogle af denne bogs underemner, som eksempelvis i samme serie som denne bog eller den lidt sværere Straf i serien "Gyldendal viden"Vil man læse mere om ondskab, kan man læse videre i Satans også -, eller man kan læse om nogle af denne bogs underemner, som eksempelvis Forbrydelse og straf i samme serie som denne bog eller den lidt sværere i serien "Gyldendal viden".