Bøger / faglitteratur / kogebøger

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke : kogebogen fra valdemarsro.dk


Beskrivelse


Nogle af de mest populære opskrifter fra bloggen valdemarsro.dk. Med fokus på lækker og sund mad, som tiltaler de fleste, og som er overkommelig i en travl børnefamilies hverdag.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 17. sep. 2014

af

af

Camilla Sejerøe

d. 17. sep. 2014

En familie-kogebog med opskrifter for store og små.

Forfatteren er blogger, og tidligere bosiddende i Malmø i den bydel, der hedder Valdemarsro - deraf undertitlen. Nu lever hun af sin blog, og bor i Århus. Hun har selv taget alle fotos til bogen. Den består af opskrifter i lækkert design med masser af fotos, og er opdelt ret traditionelt med morgenmad, frokost, eftermiddag, aftensmad, samt slik og søde sager. For mig er der er ikke så meget nyt under solen, de fleste opskrifter er set før, men der kan sagtens være læsere, der ikke er helt så velbevandrede i kogebogslitteraturen, for hvem der er noget nyt at hente.

Udgivelsen her minder meget om Sif Orellanas bøger, også i udstyr og forside, dog uden andre opskrifter end dem til mad.

En fin lille udgivelse, som nok skal finde sit publikum blandt yngre kvinder, der gerne vil skabe gode, madmæssige rammer til deres familier.