Bøger / faglitteratur / rejseguides

På togrejse i Slovakiet : en guide til en miljøbevidst og billig ferie i Slovakiet


Beskrivelse


Guide til rejsende, der ønsker en miljøbevidst og økonomisk ferie med tog i Slovakiet.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 25. sep. 2020

af

af

Pernille Poulsen

d. 25. sep. 2020

Guide til rejsende, der ønsker en miljøbevidst og økonomisk ferie med tog i Slovakiet.

Hvis man ser bort fra storbyferier i Prag, så orienterer danskerne sig sjældent mod Tjekkiet og Slovakiet, når de planlægger ferie. Det vil rejsebogsserien "På togrejse i -" gerne ændre på. Serien udgives med lande som Polen og Ungarn samt (kommende) Rumænien, Bulgarien, Kroatien og Ukraine, og serien har afsæt i togrejser, som en både miljøvenlig og økonomisk rejseform. Bøgerne indeholder en række nyttige og praktiske informationer som fx, at man som studerende eller senior rejser gratis i Slovakiet og med store rabatter i Tjekkiet. Bøgerne er bygget op omkring forskellige rundrejseforslag i de to lande. På rundrejserne kan man opleve storbyer, termiske kilder, bjergegne og små middelalderbyer. Forfatter Ota Tiefenböck er født i Prag men bosiddende i Danmark. Han er rejsejournalist med speciale i Øst- og Centraleuropa.

Man overraskes positivt over, hvad henholdsvis Slovakiet og Tjekkiet har at byde på. Desværre er layout og fotos en smule gammeldags.

Der findes andre mere traditionelle rejseguides som fx: Turen går til Tjekkiet & SlovakietRejseklar til Slovakiet og Rejseklar til SlovakietDer findes andre mere traditionelle rejseguides som fx: Turen går til Tjekkiet & Slovakiet og .