Bøger / skønlitteratur til børn / roman

På udebane i Brasilien


Beskrivelse


Fodboldholdet Cippoline tager på træningsferie til Brasilien for at besøge Joaos familie. Vennerne glæder sig især til at opleve det berømte Maracanã stadion, hvor Tommi ender med at få en særlig oplevelse.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 13. nov. 2008

af

af

Martin W Hansen

d. 13. nov. 2008

For fodboldglade drenge og piger fra ca. 10 år.

Endnu et godt bind i forfatterens Mål!-serie. Denne gang tager hele fodbold-holdet på træningsferie til Brasilien, hvor de hurtigt lærer en hel masse. Det er stadig en god serie, med et mere "internationalt" fokus, end de fleste andre af vore populære fodbold-serier. Den er let at læse og stadig fuld af sjove karakterer. Det er stadig Stefano Turconi der illustrerer løjerne - både i form af selvstændige bileder af de medvirkende, samt en del flotte, helsides tegneserie-striber. Bogen fremstår flot og vil uden tvivl blive meget populær blandt vore fodbold-læsere.

Denne serie vil appellere til den samme målgruppe som Glenn Ringtveds Dreamteam og Joachim Massaneks De vilde fodboldrødder.

En god bog, der fremstår anderledes end mange andre serier i genren. Den vil uden tvivl blive populær blandt fans af fodbold-bøger.