Dokumentarfilm om New York Times, og den trykte presses udfordringer i forhold til netressourcer og sociale medier som Twitter, er for voksne der fx interesserer sig for journalistik, troværdighed og pressetik.
Filmen er dynamisk og velstruktureret fortalt. Det er historien om New York Times i 2010; udfordret økonomisk, med stor bladdød og mange aviskonkurser over hele USA. New York Times er også truet på sin troværdighed på grund af to skandaler; bl.a. journalisten Judith Miller der skriver artikler om masseødelæggelsesvåben i Irak baseret på falske kilder. Det undergravede for mange amerikanere avisens troværdighed. Avisen udfordres bl.a. også af de sociale medier, som Twitter. Vi følger bl.a. den ramsaltede klummeskriver David Carr, men er også med til redaktionsmøder og med, da avisen er igennem en fyringsrunde. Filmen blev præsenteret på Sundance Filmfestivalen i 2011. Filmen har både rørende og morsomme momenter, men er også både skarp og meget tankevækkende, og fordrer en interesseret tilskuer, som måske også er de lånere, der ser "Presselogen" på TV2 News hver søndag.
Instruktøren af denne film, Andrew Rossi, var medproducer på dokumentarfilmen "Control Room", 2004 om Al Jazeera og deres dækning af Irak krigen.
Filmen er i sin egen ramme en fremragende og vellavet dokumentarfilm, om en verdenskendt avis. Der er også mange principielle betragtninger om det presseetiske og troværdighed, og de trykte mediers måske truede fremtid overfor de nye sociale medier.