Bøger / faglitteratur

Paradis tur/retur


Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 5. feb. 2019

af

af

Michelé Askja K Hvarregaard

d. 5. feb. 2019

Hvad sker der når vi dør? Få svar på det og meget andet i denne spirituelle bog af kendte Steen Kofoed. For alle læsere interesseret i den åndelige verden.

Kofoed søger at afmystificere døden, ved at fortælle om sjælens rejse fra vi dør til at vi genfødes; Hvad sker der når vi dør? Hvordan opleves den åndelige verden? Og hvorfor reinkarnerer vi? Vi præsenteres for begreber som karma og affinitet, samt hvordan sjælen oplever befrugtningen, graviditeten og selve fødslen. Men det handler også om livet nu - vigtigheden af at nyde livet og nuet og at turde give slip på det, der var.

Danmarks måske mest kendte healer og clairvoyant gennem 30 år, som bl.a. er kendt fra tv-serien "Fornemmelse for mord", er udkommet med denne lille fine bog om livet og døden. Handlingsmæssigt adskiller den sig ikke fra andre lignende udgivelser af forfatteren, men er en god opsamling og renskrivning af hans tidligere værker. Bogen er letlæselig, lille og handy og i et flot layout med fx metallisk farvet tekst på forsiden.

Denne bog er et koncentrat af Mellem døden og livetLivet i dødenJeg døde for at vågne opEfter dødenEfter livet som er en omskrevet, revideret og udvidet udgave af Livet i døden af samme forfatter. Af andre forfattere findes fx Jeg døde for at vågne op og Efter døden, sidst nævnte med kristent udgangspunkt. Er man mere til den videnskabelige vinkel er Efter livet et bud på godt læsestofDenne bog er et koncentrat af Mellem døden og livet som er en omskrevet, revideret og udvidet udgave af af samme forfatter. Af andre forfattere findes fx Jeg døde for at vågne op og Efter døden, sidst nævnte med kristent udgangspunkt. Er man mere til den videnskabelige vinkel er Efter livet et bud på godt læsestofDenne bog er et koncentrat af Mellem døden og livet som er en omskrevet, revideret og udvidet udgave af Livet i døden af samme forfatter. Af andre forfattere findes fx og Efter døden, sidst nævnte med kristent udgangspunkt. Er man mere til den videnskabelige vinkel er Efter livet et bud på godt læsestofDenne bog er et koncentrat af Mellem døden og livet som er en omskrevet, revideret og udvidet udgave af Livet i døden af samme forfatter. Af andre forfattere findes fx Jeg døde for at vågne op og , sidst nævnte med kristent udgangspunkt. Er man mere til den videnskabelige vinkel er Efter livet et bud på godt læsestofDenne bog er et koncentrat af Mellem døden og livet som er en omskrevet, revideret og udvidet udgave af Livet i døden af samme forfatter. Af andre forfattere findes fx Jeg døde for at vågne op og Efter døden, sidst nævnte med kristent udgangspunkt. Er man mere til den videnskabelige vinkel er et bud på godt læsestof.