Bøger / skønlitteratur til børn / billedbøger

Peanut & Pondus


Beskrivelse


Fortælling om hundene Peanut og Pondus og kampen for yndlingstræet. For 4-6-årige.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 9. sep. 2022

af

af

Line Dalbro Schaumann

d. 9. sep. 2022

Billedbog om hundene Peanut og Pondus og kampen for yndlingstræet. For 4-6-årige.

Peanut har et yndlingstræ i haven. Det bedste træ både til at tisse op ad, men også til at slappe af under. En dag opdager han dog at den store hund Pondus også bruger træet - og Pondus vil ikke have, at Peanut er der. Nu starter en indædt kamp for træet. Hvem kan tisse mest, spise flest pølser, løbe hurtigst eller grave det dybeste hul. Alt sammen for at vinde retten til yndlingstræet - men måske tager det hele lidt overhånd, og hvad sker der så når der pludselig ikke længere er et træ at kæmpe om?.

Hjertevarm og hyggelig billedbog om stædighed, umage venskaber og konkurrencelyst. Historien er fortalt med et glimt i øjet, og børn vil helt sikkert kunne spejle sig i de ting, hundene dyster om og følelsen af ikke at ville give op. Bogen er rigt illustreret med farverige og fine billeder, der underbygger historien godt.

Andre billedbøger om umage venskaber er bl.a. Min allerbedste venDen lille og den store grævling og det kæmpestore skænderi og Den lille og den store grævling og det kæmpestore skænderi, som også handler om når det går galt mellem vennerAndre billedbøger om umage venskaber er bl.a. Min allerbedste ven og , som også handler om når det går galt mellem venner.