Bøger / faglitteratur til børn / vejledninger

Perletid


Beskrivelse


Perlepladebog med mønstre til fester og højtider som fødselsdage, halloween, jul og påske. Til fingernemme børn og voksne fra 10 år. Fra 6 år med hjælp fra voksne.

Anmeldelser (1)


Bibliotekernes vurdering

d. 4. nov. 2020

af

af

Marion Tirsgaard

d. 4. nov. 2020

Perlepladebog med mønstre til fester og højtider som fødselsdage, halloween, jul og påske. Til fingernemme børn og voksne fra 10 år. Fra 6 år med hjælp fra voksne.

Man kan lave perler til enhver fest og højtid, står der i forordet til denne perlebog, hvor der er idéer til perlemønstre, der passer til højtider som fastelavn, jul og påske og perlemønstre, der kan bruges til fester som fx fødselsdag og barnedåb. Perlemønstrene varierer i størrelse og form fra almindelige perleplader på kvadratiske plader som fx Luciabrude, til perleplader, der skal samles til 3D figurer som fx sutter og perleplader, der kan bukkes til blafrende flag på ranker. Bogen har strygevejledning, vejledning til perlemønstrene og fif til, hvad man kan gøre, hvis man har glemt en perle eller sat en forkert. Det er Anja Takacs 8. perlebog.

Anja Takacs har endnu en gang kreeret en flot, idérig og inspirerende bog med et væld af perleplademønstre til både små og større projekter, der kræver lidt mere tålmodighed. Det er en bog, der kan bruges hele året og som er oplagt til at sætte fokus på højtider og særlige begivenheder i familien.

Der udkommer en del perlepladebøger. Denne minder om andre af forfatterens bøger, som fx PerlelegFine & farverige perleplader - til julKreativ med perleplader. I Fine & farverige perleplader - til jul og Kreativ med perleplader kan du også finde perlemønstre til højtider og fest som fx jul, fastelavn og påskeDer udkommer en del perlepladebøger. Denne minder om andre af forfatterens bøger, som fx Perleleg. I og Kreativ med perleplader kan du også finde perlemønstre til højtider og fest som fx jul, fastelavn og påskeDer udkommer en del perlepladebøger. Denne minder om andre af forfatterens bøger, som fx Perleleg. I Fine & farverige perleplader - til jul og kan du også finde perlemønstre til højtider og fest som fx jul, fastelavn og påske.